vineri, 22 august 2008

Serviciile noastre - constructie case la rosu

DARACONSTRUCT stie cat de importanta este o casa. Ne gandim la nevoile si dorintele tale de aceea clientul este intotdeauna pus pe primul loc. Vrem sa te ajutam sa iti indeplinesti visul de a avea o casa pentru o viata.

DARACONSTRUCT realizeaza momentan case la rosu de cea mai inalta calitate. Cei mai bine de 10 ani petrecuti in Grecia, tara cu traditie in constructii ne-au ajutat sa intelegem problemele care trebuie avute in vedere atunci cand construim o casa. Grecia e cunoscuta pentru problemele naturale cu care se confrunta: seisme si incendii. De aceea, intotdeauna dorim sa realizam o casa care sa rezite oricarei catastrofe naturale pe care ar intampina-o, chiar si in Romania.

Pentru clientii nostri vrem sa realizam case care sa nu aibe o durata medie de viata de 30 de ani, ci case cu o durata de viata nelimitata. Credem ca noi te putem ajuta sa iti indeplinesti visul de a avea casa ta si vrem ca acest vis sa devina o realitate care sa dureze.


Ce inseamna case la rosu?

Termenul de case la rosu se refera la faptul ca realizam urmatoarele: fundatia, ridicarea peretilor si structura acoperisului pe care se monteaza ulterior invelitoarea. Realizarea de case la rosu nu include finisajele interioare si cele exterioare, partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla, etc.), instalatiile aferente (electrice, sanitare, gaze, racordare la utilitati).


Ce materiale folosim?

In functie de dorintele si nevoile fiecarui client in parte realizam case la rosu din urmatoarele materiale: caramida, beton, BCA sau lemn. Mentionam ca fiecare client isi doreste anumite lucruri si are un buget alocat pentru acest lucru. DARACONSTRUCT cauta solutiile optime pentru fiecare client in parte astfel incat rezultatul final sa fie de cea mai inalta calitate.


Cat timp dureaza?

Pentru constructia unei case la rosu totul depinde de client. O casa la rosu poate fi construita si intr-o luna daca asa doreste clientul. DARACONSTRUCT are toate cunostintele, mana de lucru si vointa necesara pentru a realiza casa la rosu cat mai repede pentru clientii sai.


Cat costa?

Pretul pentru realizarea unei case la rosu variaza in functie de:

  • materialele folosite;

  • dimensiunile casei;

  • durata de timp in care trebuie realizata;

  • complexitatea proiectului.

Fiecare client in parte are anumite nevoi si dorim ca acesta sa fie multumit de ceea ce ii oferim. Astfel, suntem foarte flexibili si deschisi la orice sugestie. Satisfactia clientului este intotdeauna pusa pe primul loc.


De ce ar trebui sa alegeti DARACONSTRUCT?

DARACONSTRUCT este o firma nou infiintata in Romania, dar echipa este formata din oameni cu experienta in constructii si adevarati porfesionisti. Seriozitatea, profesionalismul si garantia lucrului bine facut sunt caracteristicile principale ale firmei noastre.

De aceea, nu ezitati sa ne contactati pentru a discuta despre oferta noastra. Timpul petrecut intr-o discutie cu noi va poate oferi solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra.


Contact:

Mihai Aluculesei

General Manager

tel:0766.544.718

e-mail: daraconstruct@yahoo.com


Veronica Aluculesei

Manager Magazin

tel:0766.544.718

e-mail: daraconstruct@yahoo.com

Niciun comentariu: